ANSIKTSMASSAGE

40 min: 500 kr / Helg 600 kr. Här vill jag ge dig en skön och avkopplande massage för ansikte, nacke, axlar, dekolletage, armar, händer och skalp. Du blir masserad med både händer och med varma lavastenar och upplevelsen och effekten förstärks med en harmoniskt väldoftande aromaolja. Kroppens eget lugn-och-ro hormon oxytocin frisätts vid värme och beröring och det bidrar också till det ökade välbefinnandet. Inleds varma lavastenar som läggs på utvalda områden på din kropp för att sedan ge dig en avstressande skalpmassage. Därefter får Du en ansiktsrengöring som tas bort med varm handduk. Ansiktet masseras med en anpassad olja och avslutas med en ansiktskräm. Gäller även för friskvård.

Kombinera gärna och unna dig en skön ryggmassage innan behandling, boka då också en Klassisk massage.

ANSIKTSBEHANDLING

40 min: 500 kr / Helg 600 kr - För alla hudtyper. Vill Du fräscha upp din hy? Här får Du uppleva en lugn och harmonisk stund. Jag använder hudvårdsprodukter som passar dig och din huds behov. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, ansiktsmask, lyxig massage för bättre cirkulation samt avslutande produkter. När ansiktsmasken verkar får Du en arm- och handmassage eller fotmassage.

Ansiktsbehandlingen är också skön att avsluta med om Du vill kombinera med en Klassisk massage eller Body Scrub innan.

Gäller ej friskvård.

MASSAGE MED VARMA STENAR

En lugn och avkopplande behandling med varma lavastenar som lämpar sig bra för dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta dig. Jag masserar dig med de varma stenarna och aromaoljan förstärker upplevelsen och effekten. Kroppens eget lugn-och-ro-hormon oxytocin frisätts vid värme och beröring och det bidrar självklart också till det ökade välbefinnandet i samband med denna behandling. Berätta gärna om Du har önskemål. Gäller även friskvård.

45 min: 715 kr /Helg 825 kr - En skön och avstressande halvkroppsbehandling.

60 min: 825 kr / Helg 935 kr - Njut av en helkroppsmassage inklusive ansikte, händer och fötter.

 

AROMAMASSAGE LYX
90 min: 995 kr / Helg 1095 kr
En underbar behandling för den stressade själen eller dig som önskar total avslappning. Detta är en rogivande helkroppsmassage inklusive ansikte, händer och fötter, med lyxiga och väldoftande oljor och balm som vitaliserar och lyfter sinnena.
Behandlingen inleds med en välkomst ritual.
Aromamassage är en mjukare massageform som inte är djupgående och hård.
Gäller även friskvård.
PEELING FÖR BEN OCH FÖTTER

30 min: 400:- / Helg 500:- Passar dig som är torr, vill få igång cirkulationen eller bara för att det är skönt. Skrubben avlägsnas med varma handdukar och avslutas med en valfri kroppskräm som masseras in. Det går också bra att duscha om så önskas. Det finns badrock, handduk och duschprodukter att låna. Alla produkter är från Rituals. Det är skönt lägga till 40 min ansiktsbehandling eller en klassisk massage  och skön upplevelse.

För att få en ännu mer avkopplande stund kombinera gärna med en Klassisk massage eller 40 min ansiktsbehandling efter din peeling.

PEELING FÖR KROPPEN
60 min: 500:- / Helg 600:-
Passar dig som är torr, vill få igång cirkulationen eller bara för att det är skönt. Vi börjar med att skrubba kroppen ren från torra gamla hudceller. Peelingen sveps bort med varma handdukar som ger dig en härlig rofylld känsla innan Du kliver in i duschen. Behandlingen avslutas med en valfri mjukgörande kroppskräm som masseras in. Det finns badrock, handduk och duschprodukter att låna.
Alla produkter till kroppsbehandlingen är från Rituals. Kroppspeelingen är också skön att kombinera med 40 min ansiktsbehandling.

 

GRAVIDMASSAGE

60 min: 715 kr / Helg 825 kr.

En lugn och skön massage anpassad efter din dagsform och dina önskemål. Vi använder en gravidkudde som får dig att ligga bekvämt på mage. Gäller även friskvård.

 

KLASSISK MASSAGE
Få en anpassad behandling efter behov och dagsform. En välbehövlig halvkropp eller helkroppsmassage topp till tå för den som önskar. Berätta gärna om Du har ett önskemål.
30 min: 495 kr / Helg 600 kr
45 min: 600 kr / Helg 715 kr
60 min: 715 kr / Helg 825 kr
75 min: 825 kr / Helg 935 kr
90 min:1045 kr / Helg 1155 kr

Din massage är alltid individuellt anpassad i samråd efter dina behov, dagsform och önskemål. Regelbunden massage gör dig piggare, mjukare och mer rörlig. Den bidrar även till minskad stress samt bättre sömn.

 

Produkter från Care of Gerd finns att köpa på mottagningen.

På mottagningen kan Du köpa Ekologiska hudvårdsprodukter från c/o GERD.

 

BETALA PÅ MOTTAGNING

Du får ett kvitto mejl när Du betalar med Swish eller kort.

Vardagspris: Måndag - Fredag. Helgpris: Lördag - Söndag samt helgdag.

 

FRISKVÅRD

Wellnet: Betala och godkänn via din friskvårdsapp. Din beställning skickas då till Christinas Massage. Boka sedan en kalendertid på bokadirekt och skriv gärna Wellnet i meddelandefält.

Epassi: Betala via din friskvårdsapp eller via webkassa på mottagning. När Du bokar tid i kalendern skriv Epassi i meddelandefält.

 

VÄLKOMMEN ATT BESÖKA BOKADIREKT, TRYCK PÅ BOKA TID.