Ansiktsmassage

40 minuter - 500 kr / Helg 600 kr *Gäller också friskvård.

En skön och avkopplande massage för ansikte, nacke, axlar, dekolletage, armar och huvud. Jag inleder med en rogivande huvudmassage för att sedan ge dig en ansiktsrengöring som tas bort med varm handduk. Ansiktet masseras med en olja anpassad efter din huds behov och avslutas med ansiktskräm. Kombinera gärna med 30 min ryggmassage innan.

 

Ansiktsmassage - En varm behandling
40 minuter
500 kr / Helg 600 kr *Gäller också friskvård.
Här vill jag ge dig en skön och avkopplande massage för ansikte, nacke, axlar, dekolletage, armar och huvud. Du blir masserad med både händer och med varma lavastenar och upplevelsen och effekten förstärks med en harmoniskt doftande aromaolja. Kroppens eget lugn-och-ro hormon oxytocin frisätts vid värme och beröring och det bidrar också till det ökade välbefinnandet. Behandlingen inleds med varma stenar som placeras på kroppen och sedan ger jag dig en avstressande huvudmassage. Ansiktet tvättas rent och masseras med en ansiktsolja och avslutas med ansiktskräm.

Ansiktsbehandling

40 minuter - 500 kr / Helg 600 kr *Gäller ej friskvård.

En skön behandling med dubbelrengöring, peeling, ansiktsmask, massage för bättre cirkulation och lymfflöde samt avslutande produkter. Du får välja mellan huvudmassage och arm- och handmassage medan ansiktsmasken verkar.

Ansiktsbehandlingen är skön att kombinera med klassisk massage eller 30 min Cloudberry Body Scrub.

 

Massage med varma stenar

45 minuter 715 kr / Helg 825 kr - En skön och avstressande halvkroppsbehandling.

60 minuter 825 kr / Helg 935 kr - Helkroppsbehandling.

En lugn och avkopplande behandling med varma mineralrika lavastenar som lämpar sig bra för dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta dig. Jag masserar dig med de varma stenarna och aromaoljan förstärker upplevelsen och effekten. Kroppens eget lugn-och-ro-hormon oxytocin frisätts vid värme och beröring och det bidrar självklart också till det ökade välbefinnandet i samband med denna behandling. Berätta gärna om du har önskemål. *Gäller också friskvård

Aromamassage lyx
90 minuter
995 kr / Helg 1095 kr
En underbar behandling för dig som önskar total avslappning. Detta är en rogivande helkroppsmassage inklusive ansikte, händer och fötter med lyxiga och väldoftande oljor och balm som vitaliserar och lyfter sinnena.
Behandlingen inleds och avslutas med en huvudmassage.
Aromamassage är en mjukare massageform som inte är djupgående och hård.
*Gäller också friskvård med vardagspris.
Skrubb massage för ben och fötter
30 minuter
500 kr / Helg 600 kr
En uppfriskande och cirkulationshöjande skrubbmassage för ben och fötter med aprikoskärnor och arktiska hjortron som får din hud att
kännas len och fräsch. Skrubben tas bort med varma handdukar och avslutas med en mjukgörande kroppslotion som masseras in.
Du får idag välja mellan Body lotion Blueberry Vanilla Fudge eller Lemongrass.
Behandlingen passar dig som är torr, vill få igång cirkulationen eller bara för att det är skönt.
Kombinera gärna med ansiktsbehandling eller en klassisk massage för en ännu mer avkopplande upplevelse.
*Gäller också friskvård.
Cloudberry Body Scrub
30 minuter
500 kr / Helg 600 kr *Gäller ej friskvård.
En exfolierande och c - vitaminrik kroppsskrubb med aprikoskärnor och arktiska hjortron från svenska Lappland som får din hud att kännas len och fräsch. Inleds med skrubb på rygg, ben, mage och armar och som tas bort med varma handdukar. Avslutningsvis appliceras en härligt mjukgörande och väldoftande kroppslotion. Du får idag välja mellan Blueberry Vanilla Fudge eller Lemongrass.
Kombinera gärna med en ansiktsbehandling.
Peeling från topp till tå
75 minuter
895 kr / Helg 995 kr *Gäller ej friskvård.
Behandlingen inleds med en uppfriskande kroppsskrubb som får din hud att kännas mjuk och fräsch och som tas bort med uppvärmda handdukar. Sedan får du en dubbelrengöring för ansikte och dekolletage. Därefter en ansiktspeeling med AHA och jojobakorn. Den rengör och exfolierar på ett skonsamt sätt bort orenheter och döda hudceller samt att den får din hud att stråla. Ansiktet avslutas med en närande och återfuktande ansiktsolja/ serum och ansiktskräm. Behandlingen avslutas med applicering av en mjukgörande och vårdande kroppslotion.
Du får idag välja mellan Blueberry Vanilla Fudge eller Lemongrass.
Blueberry Body Treatment
90 minuter
1200 kr / Helg 1350 kr *Gäller ej friskvård.
Njut av en avkopplande helkroppsbehandling som inleds med en uppfriskande skrubb och som tas bort med uppvärmda handdukar eller dusch. Sedan appliceras en återfuktande Blueberry Body Mask som består av en härlig mix av blåbärsfröolja, sheasmör, kakaosmör, balanserad med mjölksyra. Medans du ligger varmt inpackad får du en återfuktande och vitaminrik ansiktskur som ger dig ett härligt fräscht glow. Avslutas med applicering av Blueberry Vanilla Fudge Body Cream en mjukgörande och väldoftande lotion. Den vårdar på djupet och innehåller bland annat antioxidantrik blåbärsfröolja, avokadoolja samt shea-och kakaosmör.

Gravidmassage

60 minuter - 715 kr / Helg 825 kr.

En lugn och skön massage anpassad efter din dagsform och dina önskemål. Vi använder en gravidkudde som får dig att ligga bekvämt på mage. *Gäller också friskvård.

 

Klassisk massage 

Din massage är alltid individuellt anpassad i samråd efter behov, dagsform och dina önskemål. Regelbunden massage gör dig piggare, mjukare och mer rörlig. Den bidrar även till minskad stress samt bättre sömn.

30 min: 495 kr / Helg 600 kr
45 min: 600 kr / Helg 715 kr
60 min: 715 kr / Helg 825 kr
75 min: 825 kr / Helg 935 kr
90 min:1045 kr / Helg 1155 kr *Gäller ej friskvård då det överstiger 1000 kr.

 

Betalning - Du kan betala din behandling med kort, Swish, presentkort köpt på mottagning, presentkort från Bokadirekt, Bokadirekt friskvårdscheck, Epassi eller Wellnet. Kvitto skickas till ditt mejl och namn och personnummer skrivs med om så önskas.

På mottagningen kan du köpa presentkort och ekologiska hudvårdsprodukter från c/o GERD.

Friskvård - En friskvårdsbehandling ska ej överstiga 1000 kr vid ett behandlingstillfälle detta enligt skatteverket.

Wellnet - Välj behandling, betala och godkänn via din friskvårdsapp. Din beställning skickas automatiskt till Christinas Massage. Boka sedan tid på bokadirekt. På avtalad behandlingsdag godkänner jag din beställning och då är den betald.

Epassi - Betala via din friskvårdsapp eller via min leverantörskassa på mottagning. När du bokar tid i kalendern skriv gärna Epassi i meddelandefält.