Klassisk massage 

Din massage är alltid individuellt anpassad i samråd efter behov, dagsform och dina önskemål. Regelbunden massage gör dig piggare, mjukare och mer rörlig. Den bidrar även till minskad stress samt bättre sömn.

30 min: 500 kr / Helg 600 kr
45 min: 650 kr / Helg 750 kr
60 min: 750 kr / Helg 850 kr
75 min: 850 kr / Helg 950 kr
90 min:1200 kr / Helg 1400 kr

 

Avslappningsmassage
90 minuter
1000 kr / Helg 1200 kr.
En underbar behandling för dig som önskar total avslappning. Detta är en rogivande helkroppsmassage inklusive ansikte, händer och fötter. Behandlingen inleds och avslutas med huvudmassage.
Massagen är lagom inte är djupgående och hård.

Gravidmassage

60 minuter - 750 kr / Helg 850 kr.

En lugn och skön massage anpassad efter din dagsform och dina önskemål. Vi använder en gravidkudde som får dig att ligga bekvämt på mage.

Massage med varma stenar

45 minuter 750 kr / Helg 850 kr - En skön och avstressande halvkroppsbehandling.

60 minuter 850 kr / Helg 950 kr - Helkroppsbehandling.

En lugn och avkopplande behandling med varma stenar för dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta dig. Kroppens eget lugn-och-ro-hormon oxytocin frisätts vid värme och beröring och det bidrar också till det ökade välbefinnandet i samband med denna behandling. Berätta gärna om du har önskemål.

Ansiktsmassage

40 minuter - 500 kr / Helg 600 kr.

En avkopplande massage för ansikte, nacke, axlar, dekolletage, armar och huvud. Behandlingen inleds med huvudmassage och därefter en ansiktstvätt. Ansiktet masseras med ansiktsolja. Kombinera gärna med rygg- och nackmassage innan.

 

Ansiktsmassage - En varm behandling
40 minuter
500 kr / Helg 600 kr.
Massage för ansikte, nacke, axlar, dekolletage, armar och huvud. Du blir masserad med både händer och varma stenar. Kroppens eget lugn-och-ro hormon oxytocin frisätts vid värme och beröring och det bidrar också till det ökade välbefinnandet. Behandlingen inleds med varma stenar som placeras på kroppen och sedan en huvudmassage. Ansiktet tvättas rent och masseras med ansiktsolja.

Ansiktsbehandling

40 minuter - 500 kr / Helg 600 kr.

En behandling med dubbelrengöring, peeling + huvudmassage, ansiktsmask, massage för bättre cirkulation och avslutande produkter. Du får välja mellan huvudmassage- , underarm- och handmassage eller underben- och fotmassage medan ansiktsmasken verkar.

Ansiktsbehandlingen är skön att kombinera med klassisk massage eller Cloudberry Body Scrub.

Skrubb massage för ben
30 minuter
500 kr / Helg 600 kr
En uppfriskande och cirkulationshöjande behandling för ben. Skrubben tas bort med varma handdukar alternativt dusch och då ingår lån av duschtvål, handduk och badrock. Avslutas med en mjukgörande kroppslotion som masseras in.
Behandlingen passar dig som har friska fötter, är torr och vill få igång cirkulationen.
Kombinera gärna med ansiktsbehandling eller en klassisk massage för en ännu mer avkopplande upplevelse.
Cloudberry Body Scrub
30 minuter
500 kr / Helg 600 kr.
En exfolierande och c - vitaminrik kroppsskrubb som inleds med skrubb på ben, armar, mage och rygg och som tas bort med varma handdukar alternativt dusch och då ingår lån av duschtvål, handduk och badrock. Avslutningsvis appliceras en mjukgörande och väldoftande kroppslotion.
Kombinera gärna med en ansiktsbehandling.
Peeling från topp till tå
75 minuter
900 kr / Helg 1000 kr.

Behandling inleds med en uppfriskande kroppsskrubb och som tas bort med dusch. Det ingår lån av duschtvål, handduk och badrock. Därefter appliceras en mjukgörande och vårdande kroppslotion.
Efter insmorning ingår en ansiktskur med dubbelrengöring, peeling, mask, serum, kräm. Medans ansiktsmasken verkar välj att få en huvud- hand eller fotmassage.

Lägg gärna till 30 min klassisk massage för en ännu mer avkopplande och skön upplevelse.

Blueberry Body Treatment
90 minuter
1200 kr / Helg 1300 kr.
En avkopplande helkroppsbehandling som inleds med en uppfriskande kroppsskrubb som du sedan duschar bort. Det ingår lån av duschtvål, handduk och badrock. Sedan appliceras en återfuktande Blueberry Body Mask som består av en härlig mix av blåbärsfröolja, sheasmör, kakaosmör, balanserad med mjölksyra. När du ligger inpackad får du en återfuktande och vitaminrik ansiktskur. Inpackningen masseras in i huden och en mjukgörande lotion appliceras som avslut.

 

Betala din behandling med kort, Swish, presentkort köpt på mottagning, presentkort / friskvårdscheck eller online betalning från Bokadirekt. Kvitto skickas till ditt mejl och med namn och personnummer om så önskas. En påminnelse om din bokade behandling mejlas 24h innan avtalad tid. På mottagningen kan du köpa presentkort och ekologiska hudvårdsprodukter från c/o GERD.

Epassi och Wellnet har en egen meny med tjänster / priser på Bokadirekt.